Over ons

Recensies

"Dennis heeft bij ons de buitenkant van de woning geschilderd. Hij is helder in zijn communicatie, geeft goede (maatwerk) adviezen en levert net werk. Voor mij tevens erg belangrijk; hij komt zijn afspraken na. Ik zou Dennis zeker aanbevelen."

"Zeer tevreden over het bedrijf. Geven goed advies en er wordt niets opgedrongen."

"Snelle reactie op aanvraag, prettig contact, goed advies en zeer behulpzaam."

Het is voor ons van groot belang dat u als klant tevreden bent. Graag ontvangen we daarom ook uw mening over onze diensten, zodat we deze kunnen blijven verbeteren.

Ook uw mening geven over Dennis Ligtvoet Schilderwerken? Klik hier.
 

Over ons

Dennis Ligtvoet Schilderwerken is een klein, jong en dynamisch bedrijf dat grootschalig functioneert. Wij richten ons vooral op de particuliere en zakelijke sector.

Ons bedrijf is gevestigd aan de Catharinastraat 29 in Oosterhout NB waardoor we een goed bereikbaarheid hebben in Brabant en omstreken. Wij leveren niet alleen de meest voorkomende schilderswerkzaamheden, maar ook zijn wij thuis in beglazingswerk, houtrotinspectie en herstelwerkzaamheden, decoratieve en wandafwerkingstechnieken. Ook kunnen wij u professioneel advies aanbieden over verftechnische beschermingen en het gebruik van de juiste kleurencombinaties.

Kortom, wij zorgen ervoor dat uw vastgoed er met ons vakwerk de komende jaren goed beschermd en fraai bij blijft staan.

Wat kunt u van ons verwachten:
• duidelijke schriftelijke afspraken
• gedegen advies over kleuren en materialen
• uitsluitend gebruik van professionele verfsystemen
• minimaal 3 jaar garantie op buitenschilderwerk
• minimaal 5 jaar garantie op binnenschilderwerk

 

Gecertificeerd
Niet alleen onze klanten zijn zeer tevreden over onze werkzaamheden, ook Fosag branchevereniging erkent de technische en administratieve kwaliteiten van ons bedrijf. Aan de Erkenningsregeling kunnen uitsluitend schilders- en afwerkingsbedrijven deelnemen die in het bezit zijn van alle vak- en bedrijfstechnische diploma's.

 

Erkend Leerbedrijf
Ben jij bezig met de opleiding Medewerker Schilderen en op zoek naar een stageplek? Dennis Ligtvoet Schilderwerken is een Erkend leerbedrijf. Je leert bij ons bedrijf alle facetten van het schildersambt en draait mee met onze dagelijkse bezigheden. Interesse? Neem dan telefonisch contact op of stuur een e-mail.

 

VGM Checklist Aannemers
VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om veiliger te werken en het aantal ongevallen te verminderen. Het is een veelzijdig programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem. Door steeds meer opdrachtgevers wordt het VCA-certificaat verplicht gesteld.