Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk Dennis Ligtvoet Schilderwerken

 

Behangen

Naast schilderwerk zijn wij gespecialiseerd in het aanbrengen van behang. We kunnen u helpen bij het kiezen van het juiste type behang, zoals bijvoorbeeld glasweefsel of fotobehang. Het grote aanbod aan ontwerpen geeft veel mogelijkheden om uw woning of pand een eigen uitstraling te geven.

Mooi behangwerk zit in de details, we hebben oog voor een goede voorbereiding inclusief behandeling van de ondergrond. Ook bij ongelijke ondergrond is vaak meer mogelijk dan u denkt. In overleg kunnen we ook het behang zelf voor u aanleveren. In korte tijd kunt u zo genieten van een vernieuwd interieur.

Binnenschilderwerk

Uw interieur is niet af zonder binnenschilderwerk. Door uw wanden af te werken met een goede combinatie van kleuren en materialen kunt u eenvoudig de sfeer in uw woning aanpassen.

Wij hebben alle mogelijkheden in huis om uw interieur helemaal vorm te geven naar uw eigen smaak. U kunt kiezen uit behang, stucwerk, schilderwerk en spuiten. Door dit brede scala aan technieken, kleuren en dessins zijn de mogelijkheden onbeperkt zijn. Zo nodig behandelen we de wanden en plafonds eerst voor. We denken graag met u mee, voor elk budget hebben we een passende oplossing.

Is het alweer een paar jaar geleden dat u voor het laatst heeft geschilderd en dan is het tijd om een binnenschilder in te schakelen.

Kortingen winterschilderwerk

Tijdens de wintermaanden (november t/m maart) profiteert u van een korting van 10% op het eind factuurbedrag.

Ook uw buitenschilderwerk kan (onder voorbehoud van omstandigheden) nu tegen het speciale winterschildertarief door ons worden uitgevoerd. De Hollandse winters zijn immers een stuk minder ijzig geworden. Sterker nog, in de regel kan er in de herfst en de winter gewoon worden doorgewerkt aan het buitenschilderwerk mits er de juiste voorzieningen voor worden getroffen. We gebruiken hiervoor doorontwikkelde verfproducten volgende de laatste stand der techniek en afschermmaterialen waarmee we in de winter onder geconditioneerde omstandigheden prima kunnen doorwerken. Hierdoor is de kwaliteit van het schilderwerk ook onder winterse omstandigheden optimaal.

Kortingen zijn altijd mooi meegenomen maar waar het om draait is wat u uiteindelijk betaalt. Daarom hanteren wij op onze producten concurrerende prijzen.

Wilt u meer informatie over binnenschilderwerk of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact op via ons contactformulier.